Secrets of Atlantis -slotti

Secrets of Atlantis on NetEntin tuottama suosittu slottipeli, joka sijoittuu vedenalaiseen maailmaan. Tästä pelistä löytyy 40 voittolinjaa viideltä rullalta. Secrets of Atlantis on pelattavissa monella nettikasinolla joko leikkirahalla tai oikealla rahalla, jolloin mahdollisuudet voittamiseen ovat varsin mukavat.

Secrets of Atlantis muistuttaa pitkälti tavanomaisen videoslotin rakennetta. Pelaaja voi määrittää pelin tason välille 1-10 sen mukaan, montako kolikkoa hän haluaa panostaa. Lisäksi kolikon arvo on määritettävissä aina 0.01:stä alkaen tai vaihtoehtoisesti valittavana on myös maksimipanos. Kuten lähes jokaisessa NetEntin pelissä, myös tässä on mahdollista pelata Autoplay-ominaisuutta hyödyntämällä, jolloin rullat voi laittaa pyörimään keskeytyksettä määrätyn kierromäärän verran.

Pelin teemana kadonnut kaupunki täynnä aarteita

Secrets of Atlantis -pelin tarina kietoutuu kuvitteellisen Atlas-nimisen kadonneen kaupungin ympärille. Pelissä rullien takana häämöttää merivedessä jo hieman haperoitunut, mutta silti majesteettinen ja lumoava kaupunki. Kaukaa yläpuolelta heijastuvat auringonsäteet saavat näkymän näyttämään taianomaiselta. Secrets of Atlantiksen grafiikat ovat yleisesti ottaen todella laadukkaasti toteutetut, joten pelin parissa viihtyy helposti pidempiäkin aikoja.

Peli tarjoaa teemaan sopien pirteän värikkäitä symboleita, joiden kuvituksessa esiintyy vedenalaisesta maailmasta tuttuja asioita. Mukana on muu muassa meduusoja, merikilpikonnia, helmisimpukoita ja taskurapuja. Onpa rulliin eksynyt muutamia kilpikonnan- ja ravunmuotoisia jalokiviä kuten safiireja, rubiineja ja smaragdeja.

Onnistutko löytämään Atlantiksen kadonneen kaupungin ja haalimaan itsellesi osan sen kauan kadoksissa olleista aarteista? Vaikkei slottia pyöräyttämällä tietenkään oikeasti legendaarista Atlantiksen kaupunkia löytäisikään, tarjoilee tämä peli silti todella houkuttelevia mahdollisuuksia eri suuruisten rahasummien voittamiseen ja samalla pääsee lisäksi nauttimaan vanhan legendan taiasta!

Jännittäviä lisäominaisuuksia

Tässä pelissä on monia mielenkiintoisia ekstraominaisuuksia, jotka tekevät pelaamisesta viihdyttävää. Esimerkiksi merenneito toimii pelin Nudge Wild -symbolina ja kun se ilmestyy aktiiviselle pelilinjalle, siirtyy se joko ylöspäin tai alaspäin peittäen siten koko rullan. Lisäksi pelistä löytyy jännittävä rullia korostava Highlight-ominaisuus, joka käynnistyy sattumanvaraisesti. Jos kolmelle rullalle osuu samanaikaisesti korostus, pääsee pelaaja ilmaiskierrosten pariin. Niin kutsuttujen Colossal Respinien aikana osa rullista muuttuu yhdeksi suureksi rullaksi, jonka myötä pelaajan voittomahdollisuudet kasvavat huikeasti.