Lost Secret of Atlantis

Myytti siitä, että kadonnut kaupunki Atlas on yhä jossain ja odottaa aarteineen löytäjäänsä, kiehtoo ihmisiä vieläkin valtavasti. Rival Gaming on tuonut markkinoille yhden teemaa hyödyntävän slottipelin, joka tarjoaa pelaajille kadonneen kaupungin tunnelmaan vieviä pelielämyksiä. Lost Secret of Atlantis on viisirullainen slotti, jossa on mahdollista kerätä voittoja 25 pelilinjalle.

Teemana kadonnut kaupunki, merenelävät ja monenlaiset aarteet

Lost Secret of Atlantiksessa pelin taustalla hohtaa upeannäköinen kadonnut Atlantis. Pelaaja voi kuvitella uivansa kohti kaupungin raunioita ja matkallaan nappaavansa mukaansa yhtä sun toista mielenkiintoista. Kadonnut kaupunki -teemaa ja sen mystisyyttä tehostavat pelissä käytettävät ääniefektit, jotka ovat todella onnistuneita ja mukaansatempaavia.

Tässä slotissa rullilta löytyvät kaikki ne symbolit, mitä kadonnutta kaupunkia kuvaavasta pelistä voisi kuvitella löytävänsä – ja paljon muutakin. Rullissa symboleina esiintyy meritähtiä, merihevosia, valtavankokoisia meduusoja ja kaloja, mutta lisäksi esimerkiksi happisäiliöitä ja seksikkäitä tiedenaisia. Eri symbolit ovat eri arvoisia, joten riippuen kuvioyhdistelmistä joidenkin symboleiden kohdalla voitot voivat olla hyvinkin suuria. Perussymboleiden lisäksi rulliin voi ilmestyä esimerkiksi hurjan näköisiä villihaita, kun taas salaperäiset Atlantiksen olennot puolestaan tuovat mukanaan bonuskierroksen, joka tietää luonnollisesti lisävoittoja.

Pelin ekstraominaisuuksina jackpot ja scatter

Pelin jackpot-symbolina toimii Atlantiksen kultainen rannerengas. Symboli voi muodostaa voittavan yhdistelmän kun niitä kertyy vähintään kolme riviin. Kolmesta renkaasta saa 50 kolikkoa, neljästä renkaasta 200 kolikkoa ja viidestä renkaasta mojovat 1000 kolikkoa. Kaikki voitot tulevat kerrotuiksi sen mukaan, montako kolikkoa on asetettu kutakin linjaa kohden panokseksi. Vain korkein voitto kullakin linjalla voittaa.

Scatter-symbolin virkaa Lost Secret of Atlantis -pelissä hoitaa keltainen sukellusvene. Jos niitä onnistuu keräämään minimissään kolme kappaletta, käynnistyy silloin ilmaisten pyöräytysten ominaisuus. Kaikki mahdolliset voitot voidaan silloin triplata. Kolmella sukellusveneellä pelaaja saa kymmenen ilmaispyöräytystä, neljällä 20 ilmaispyöräytystä ja viidellä sukellusveneellä missä tahansa kohtaa rullia pelaajalle myönnetään uskomattomat 75 ilmaispyöräytystä! Se on varsin harvinaista herkkua, josta ei aivan joka kolikkopelissä pääse nauttimaan. Kun ilmaispyöräytyksiä on niin suuri määrä, tulee kadonneen kaupungin aarteidenkin löytämisestä yhtäkkiä huomattavasti helpompaa.