Lost City of Incas

Lost City of Incas on viiden rullan ja 25 maksulinjan videoslotti, josta löytyy useita jännittäviä lisäominaisuuksia kuten kertoimia, bonusominaisuus, wildejä sekä ilmaiskierroksia. Kyseessä on hieman vähemmän tunnettu peli, joka jatkaa suosittua kadonnut kaupunki -teemaa, joka on ollut viime aikoina esillä nettikasinoiden valikoimissa.

Peliominaisuudet

Pelissä voi muuttaa kolikon kokoa ja kolikoiden määrää siten, että yhdellä kierroksella panokseksi on mahdollista asettaa minimissään 0.25 euroa ja maksimissaan sata euroa. Lisäksi tässä pelissä voi asettaa voimaan automaattiset pelikierrokset, jolloin pelaaja voi rentoutua ja antaa rullien pyöriä kerta toisensa jälkeen määrätyn kierrosmäärän verran. Mikäli haluaa käydä tutustumassa voittotaulukkoon ja lukea pelistä lisää, pääsee infoikkunaan painamalla rullien vasemmalta puolelta löytyvää kysymysmerkkiä.

Pelin teema huokuu eksotiikkaa

Jos etsii slotista eksotiikkaa, on sitä tarjolla pilvin pimein Lost City of Incas -pelissä. Pelin värimaailma on värikäs ja saa nopeasti hyvälle tuulelle. Tämä kolikkopeli kuljettaa pelaajan mystisiin inkojen asuttamiin maailmoihin menneeseen aikaan. Pelissä vilisee muinaiselle korkeakulttuurille tyypillisiä symboleita ja taustakuvan upea vuoristoinen ja auringonsäteiden terästämä maisema vie ajatukset inkojen aikakaudelle.

Lost City of Incas -pelissä oleville viidelle rullalle on ripoteltu teemaan sopivia symboleita, joihin lukeutuvat esimerkiksi valkoinen vuorivuohi, punaiset piikikkäät kasvit, kultakolikoita pursuava aarrekirstu, muinainen paperikäärö, heimonainen sekä heimomies. Tässä slotissa voittomahdollisuudet moninkertaistavan wild-symbolin virkaa toimittaa The Lost City of Incas -logo, joka esiintyy toisella, kolmannella, neljännellä ja viidennellä rullalla ja pystyy korvaamaan kaikki muut symbolit lukuunottamatta scatteria.

Pelin bonusominaisuudet

Tässä pelissä on kaiken kaikkiaan kolme eri bonusominaisuutta. Ensimmäinen niistä on nimeltään Mystery Bonus ja siinä mysteeriruutuihin voi ilmaantua mikä tahansa muu symboli scatteria ja wildia lukuunottamatta. Kun ruutupinot muuttuvat kullanvärisiksi, käynnistyy silloin ominaisuus, josta tulevat voitot tuplatan. Mikäli sama symboli toistuu, saa pelaaja vielä toisenkin 2x-kertoimen.

Toinen bonus pelissä on nimeltään Temple of the Suns eli aurinkojen temppeli. Se käynnistyy kolmella scatter-symbolilla, jolloin pelaaja pääsee erilliseen ikkunaan valitsemaan pyramidin tiilistä itselleen ilmaiskierroksia määrätyn verran.

Kolmas bonus tässä pelissä tunnetaan nimellä Artefact. Aina kun rullien viereen ilmestyy esineen pala isommasta kokonaisuudesta, tietää se yhtä askelta lähemmäksi kerroinpalkintoa, joka voi parhaimmillaan olla jopa 20x.