Atlantis Queen

Upea Atlantis Queen kiidättää merten syvyyksiin.Playtechin tuottama Atlantis Queen on 25 maksulinjan videoslotti, josta löytyy viisi rullaa. Peli tarjoaa huippuluokan ei-progressiivisen jackpotin, jonka arvo kohoaa parhaimmillaan 5000 kolikkoon. Atlantis Queenin palautusprosentti eli RTP on noin 96.4 prosentin luokkaa, mutta mikäli bonustilaan pääsee pelin aikana, tulee voittojen osuus ampaisemaan roimasti ylöspäin.

Pelin teemana kadonnut kaupunki

Tämän videoslotin teemana on legendaarinen kadonnut kaupunki eli Atlantis. Toisin sanoen peli sijoittuu vedenalaiseen maailmaan juurikin siksi, että Atlantiksen kadonneen kaupungin uskotaan löytyvän jostain merenpinnan alapuolelta. Pelissä tehtävänä on etsiä Atlantiksen kadonneita aarteita ja mikäli siinä onnistuu, tulee pelaajasta kertaheitolla paljon rikkaampi. Rullien taustalla häämöttää vedenalainen maailma ja ränsistyneen kadonneen kaupungin rauniot, jotka saavat mielikuvituksen laukkaamaan. Vaikka vedenalaiseen maailmaan sijoittuvia pelejä on olemassa jo iso liuta, on Playtech onnistunut tuomaan markkinoille klassisen pelin, jossa huipputasoiset grafiikat puhuvat kuitenkin puolestaan.

Atlantis Queenin pelaaminen

Pelissä voi asettaa panoksen aina 0.25 alkaen, joten pienelläkin summalla pääsee mukaan pelikierroksille. Tarjolla on muutamia mukautusvaihtoehtoja, joiden avulla pelaaja voi säätää peliä mieleisekseen. Äänet voi kääntää kokonaan pois päältä ja autospinin avulla peli muuttuu automaattiseksi. Lisäksi Max Bet -nappia painamalla peliin asetetaan suurin mahdollinen panoskoko.

Atlantis Queenissa esiintyy kaiken kaikkiaan 11 erilaista ja eri arvoista symboli. Matala-arvoisimpia ovat korttien silmäluvut yhdeksästä ässään. Lisäksi rullilla liikkuu trooppisia kaloja, salaperäinen kilpi sekä Poseidonia esittävä patsas. Yksi arvokkaimmista symboleista on aarrekirstu, joita viisi rulliin keräämällä pelaaja saa itselleen yhteensä jopa 1000 kolikkoa.

Atlantis Queenissa pelin wildinä toimii itse pelin logo, ja kun niitä saa kerättyä rulliin vähintään kolme, käynnistyy Pearl Bonus -pelivaihe erillisessä ikkunassa. Ruutuun rävähtää yhdeksän eri helmeä, joissa on tarjolla erilaisia palkintoja. Bonusvaiheen jälkeen pelaaja tuodaan takaisin pääpelin pariin ja kaikki sen aikana kerätyt kolikot lisätään voittosaldoon.

Atlantis Queen tarjoilee myös ilmaispyöräytyksiä. Temple Bonus -ominaisuuden myötä pelaajan on mahdollista saada itselleen jopa 14 ilmaispyöräytystä sekä 3x-kertoimia, joiden myötä kaikki voitot kolminkertaistuvat. Ilmaispyöräytyksistä pääsee nauttimaan kun rullista vähintään kolmeen ilmaantuu Atlantis Temple -symboli.